Dr. Vajda Miklós Meddőségi és Nőgyógyászati Magánrendelője

Rendelés munkaidőn kívül is! Reggel és este is! Az Ön igényeinek megfelelően

 

Budapest II. kerületének központjában, a Margit körúton található a szép, tágas és a legmodernebb eszközökkel felszerelt magánrendelőm.

A rendelés előjegyzés alapján történik, a várakozási idő minimalizálása érdekében.

A vizsgálatok magas színvonalát a legkorszerűbb doppler ultrahang berendezés, a videokolposzkóp, a CTG berendezés,…stb biztosítja, míg a beteg komfortérzetéhez a kényelmes vizsgálóágy, az előmelegített vizsgálóeszközök használata járul hozzá.

A diagnózis gyors felállításának lehetőségét a széleskörű és a páratlanul gyors labordiagnosztika teszi elérhetővé.

A vérvételt követő napon már rendelkezésre állnak a pontos és megbízható laboreredmények, nem csak a nagylabor, vérkép, vizelet, vércsoport és ellenanyagai viszonylatában, de a hormonstátusz esetében is.

A cytológia (méhnyakrák szűrés) 1 – 2 héten belül elkészül, melyet az ország egyik legmegbízhatóbb laboratóriumában, a Sejtdiagnosztika Kft-ben elemeznek ki számunkra. A hüvelyváladék tenyésztések is 1 héten belül rendelkezésünkre állnak, antibiotikum érzékenység vizsgálatokkal együtt.

A betegek kényelmét a tágas, kényelmes bútorokkal felszerelt váróterem, az ott elhelyezett folyóiratok biztosítják.

Rendelési idő

A rendelési idő teljesen rugalmas. Reggel és este is rendelek, hogy Önnek nem kelljen a munkahelyén mulasztania. Az Ön igényeihez igazodom.

Bejelentkezés

Csak előzetes telefon bejelentkezés után tudjuk betegeinket fogadni.
Bejelentkezés  dr. Vajda Miklósnál: a  06 (30) 99-22-858 számon.

Telefonegyeztetést követően rendelési időn kívül is van lehetőség betegek fogadására.

Kérjük betegeinket, pácienseinket, hogy a várakozások elkerülése miatt az előjegyzési időt legyenek szívesek pontosan betartani. A megbeszélt időponthoz képest pár perccel előbb szíveskedjenek érkezni a rendelés gördülékenységét segítve, ezáltal a várakozási időket lerövidítve.

A rendelésre a korábbi leleteit feltétlenül hozza magával. Az utolsó menstruációjának az időpontját is legyen szíves ellenőrizni, vagy hozza magával a menstruációs naptárját.

 

Kapcsolat

Bejelentkezés

Dr. Vajda Miklósnál a +36 30 99 22 858 számon

A rendelő címe

1027 Budapest Margit körút 58. I. emelet 5. ajtó (kaputelefon 19.) Csak bejelentkezés alapján, megbeszélt időpontban fogadunk beteget, pácienst.

Ha írna nekünk